‹ Back to overview

BigLift Shipping is al 40 jaar gespecialiseerd in het wereldwijde transport over zee van zware en bijzondere ladingen en van projectladingen, waarbij veiligheid en betrouwbaarheid sleutelbegrippen zijn. Onze speciale zware-ladingschepen worden overal op de wereld op project basis ingezet voor het transport van uitdagende ladingen. Het laden en lossen van de vaak zware ladingen wordt door BigLift zelf uitgevoerd. Of het nu over vijf havenkranen gaat, die in meerdere Noord-Europese havens worden opgehaald, een offloading boei die in de baai van Rio de Janeiro in het water wordt gelost, of modules voor een ertsfabriek die op een afgelegen eiland in de stille Oceaan moeten worden afgeleverd, het werk is gevarieerd en uitdagend.

Wij zijn op zoek naar officieren die de sleutel willen zijn in projecten of verschepingen. Als bedrijf kunnen wij vaak een betrouwbare en veilige oplossing bieden voor de transportuitda-gingen die klanten tegenkomen op het gebeid van zware en bijzondere lading. Kennis, kunde en ervaring van mensen zijn daarbij cruciaal. Niet alleen op kantoor maar ook op de vloot. Wij kunnen alleen de innovatieve en creatieve oplossingen aanbieden en uitvoeren in een open en nauwe samenwerking tussen klanten, bemanning en de ondersteunende staf op kantoor. Wil jij deze sleutel zijn, ga je uitdagingen niet uit de weg, vind je klantcontacten boeiend en wil je niet in een strak schema varen? Neem dan contact met ons op.

Wij zoeken koopvaardijofficieren voor onze vloot van zware-ladingschepen. Officieren in het bezit van alle benodigde diploma’s, die graag in een team willen werken, goed Engels spreken en schrijven, ondernemend zijn en veilig werken hoog in het vaandel hebben.

Wij bieden:
– een uitdagende baan met veel afwisseling
– uitstekende salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden via bedrijfsCAO.
– individuele verlofregelingen mogelijk

Solliciteer per e-mail: jobs@bigliftshipping.com of per post: BigLift Shipping B.V., Postbus 2599, 1000 CN Amsterdam, t.a.v. de heer D.G. Seeleman.